Foto:  Hans Carlsen

- “Giv en hånd til min guitarist, Jakob. Han er også far til en af mine børn, eller også er det min keyboardspiller, Josef. Ingen af os husker rigtig hvad der skete. De er tvillinger, så splejser om udbetaling af børnepenge”

 

- “Jeg havde en kæreste engang, som jeg elskede meget højt. Han elskede også mig, tror jeg. Jeg fik så mange gaver af ham. Han gav mig så meget….. han gav mig også herpes”

 

- “Som I kan se er jeg blevet tyk, da jeg snart være mor og min trommeslager, Eddi skal være far - han har forøvrigt også gjort sin kone gravid”

 

- “Jeg er altid gået efter de grimme mænd, for at kunne have dem for mig selv- men erfaringen har lært mig, at grimme mænd også kan være nogle svin”

 

- “Det gode ved aldrig at have fået det store gennembrud, er at man kan blive ved med at dumme sig - det kommer aldrig ud”

 

- “Jakob spiller ikke med i aften- han spiller udenom”

 

- "Den eneste nærkontakt jeg har haft til mænd det sidste år, er et godt gammeldags klap bagi, lige indtil “me too” bevægelsen satte en stopper for det. Skønt for kvinder generelt, men træls for mig”

 

- “Har aldrig været god til svigermekanik. Det gode ved at have en gammel kæreste er, hans forældre som regel er gået i forvejen”

 

- “Giv en hånd til vore gode ven, Viggo Sommer- så vidt jeg ved, er han ikke far til nogle af mine børn”

 

- “Det gode ved at se en ung fyr er.... man kan mærke man i årenes løb alligevel er blevet klogere”

 

- “Mens han så sad der og råbte hvor dum en møgsæk jeg var, og tæskede ned på instrumentbrættet på min elskede Suzuki, så jeg det i langsom gengivelse, lidt ligesom på film. Det var så synd for min bil, da den jo er lavet af plastic og derfor ikke er så hårdfør. Så kom da også til den konklusion, vi nok ikke passede så godt sammen alligevel. Min Zuzuki har i øvrigt  det fint igen"

 

- “Hvis man ikke kan få den man vil ha, må man tage den man kan få”

 

- “Nordjyder er ellers meget galante, indtil regningen skal betales”

 

- “Jeg har aldrig prøvet en sønderjyde- forstår simpelthen ikke sproget”

 

- “Da det jo som oftest er mænd jeg skriver om, kan jeg derfor trække samtlige udgifter fra i skat hver gang jeg kaster mig ud i et nyt bekendtskab”

 

- “Vrede, sårede følelser og bitterhed er en god følelse at skrive på. Hvis en fyr har kostet mig for meget energi eller penge, skriver jeg et par sange om ham. Så synger jeg ham ud af systemet, og får samtidig min Koda udbetaling, som jeg selv ser som en slags kompensation for det bøvl der nu har måttet være”

 

- “Specielt var der én mand jeg bare swingede utroligt godt med. Han var sjællænder, så vi boede hver for sig. Vi snakkede utrolig godt sammen -pånær når han var sammen med sin kone”

 

- “Kender I det når man som single brændende ønsker sig en kæreste at komme hjem til- og når man så endelig har fået det, og de tre første magiske måneder er gået, ønsker man brændende man var single igen”

 

- “Var jeg en smule for kæk der ? Er det en fuckfinger du sidder og giver mig, eller prøver du at fortælle mig du er gift, og det er din kone der sidder ved siden af?”

 

- "Efter de første to numre. “Nej nej nej, jeg har ikke mere batteri i min in Ear. Jørgen, (arrangøren fra Kosmorama i Bramming) er du ikke sød at gå backstage og finde et 9 volts batteri i min grå taske? Hvis ikke du kan finde det, kan du bare tage batteriet fra dildoen i side-lommen og putte over i”

 

- "Fra et fængselsjob hvor der blev spillet for den lukkede Hells angels afdeling: 'Hva så Bandidos- skal I ha' noget rock'”

 

- “Neeeej I ser da overhovedet ikke så gamle ud, udover der da godt nok er et par måner rundt omkring ude blandt publikum”

 

- “Jeg var ellers så glad efter jeg havde fået et brystløft. Jeg fik godt nok nogle utrolig grimme ar bagefter, men det var ligemeget, så længe de bare struttede. Men så blev jeg gravid igen og nu… ja nu hænger de bare nedad igen….. Så hvis der sidder et firma derude der kunne tænke sig at sponsorere nogle nye bryster til mig, så…  ja, I må selv bestemme hvor højt de skal sidde og hvor store de skal være”

 

- "Kommende bandmedlemmer og afløsere kommer altid til optagelsesprøve hos mig først. Først drikker jeg dem fulde, og derefter udnytter jeg dem seksuelt. Hvis jeg ikke har formået at kastrere dem eller skræmme dem væk efter dette, finder jeg dem værdige til at spille i mit orkester"